2010-10-31 | 18:08:17

DOM ÄR GREAT

Vilken härlig helg det varit! Klassfesten i fredags blev riktigt lyckad! såklart tappar man bort allt och alla på Arken som vanligt, det var nice ändå men förfesten var ännu mer great! min klass är rock n roll! DOM ÄR GREAT! som Kelloggs-tigern skulle ha sagt

Igår stod det födelsedags-middag-hos-Daniela på schemat, feting nice med feting nice brudar, kan det bli fel? NEJ

Idag har jag agerat chaffis åt mina bakisvänner, varför är inte jag bakis? DET VET JAG INTE, GRYMT SKÖNT ÄR DET IALLAFALL var just ut och sprang värsta långa vägen, gör jag det på söndagar annars SVAR NEJ, en söndag brukar bestå av flottismat och soffhäng (flottismaten har jag ju förstås inte glömt idag...)

Nää nu kom Kristian och Lina hit, it´s time for dinner!HOT & KONF 2010 (-Antonia, -Tomi & -Saara)


GRATTIS SNYGGO!

åå vad det finns många människor jag tycker om

LÄRDE MIG JUST HUR MAN GÖR HJÄRTAN COOLT

Ikväll 21.00 MISSA INTE - CHRISTIAN KOMMER TILLBAKA TILL ENSAM MAMMA SÖKER AAAAAH

CIAO // ELIN KÅÅ

2010-10-29 | 16:55:53

MAGSÅR

Den här veckan har varit proppad med saker som skall göras! och jag måste säga att jag faktiskt är nöjd, jag har gjort alla måsten och varit någorlunda pigg förutom den stora klumpen av ondhet som lade sig i mitt huvud i början på veckan!
 igår blev jag hypokondrisk...fick enorma smärtor i magen så jag låg i soffan och tänkte att nu jäklars har jag fått magsår av all stress, försökte ta det lugnt och chilla lite men istället blev jag speedad och gick och duscha i brist på annat att göra, sen gjorde jag vinläxan som skall vara gjord tills nästa torsdag (?!) what is up?! Elin Kåå = Mästaren på att chilla, har nu tydligen tagit semester och istället är det Elin Kåå den stressade tösen som tagit över, chillElin come baack

Idag träffade jag Linniepooh FIDDIGT NICE KAN JAG JU SÄGA ATT DET VA! sen träffa jag Lalskibalski och Emma också, FIDDIGT NICE DET MEED!!

Ikväll är det dags för klassfäääää! den kommer äga rum hemma hos mig, det kommer bli feting nice, jag menar, sköna brudar, gott att dricka, gott att äta, partystämning, blod svett och tårar NEEEJ FELFELFEL vin skratt och dans SKA DET JU VA, min magkänsla säger att det kommer bli grymmare än hur grisar grymtar! eftersom att vi skall ägna kvällen hos mig är det jag som är värd, det betyder att man borde fixa allt i tid va? och vara klar i tid? shit det här kan faktiskt bli en utmaning för hej-jag-kommer-alltid-sist-Karlsson...Här har ni mig på Arken ikväll...KIDDING på fredagar är det ju bugg som gäller! DA-AH

ha en fin kväll allesammans, ta det lugnt med allt!

CIAO // ELIN KÅÅ
2010-10-26 | 19:12:32

BURANA <3

TISDAGEN MED LITE ANSTRÄNGANDE SAKER ÄR SNART ÖVER
30 min. presentationen [x]
utskänkningsföreskrifterprovet [x]
fixa hemliga saker med Lisa K [x]
laga mat [x]
dricka vin [  ]
ha huvudvärk [x]
fixa grym cd [x]
ha träningsvärk x 100 [x]
sett på norska skräckfilmer med coolt folk [x]

det är bara det där med vinet som fattas ser jag, det får bli en annan dag helt enkelt!
den här tishan är allt någi att hänga i julgranen den love it, här är vi då alltså bild på första och enda gången jag använt den, INTE OKEJ, så här har vi inte en dagens out-fit bild, istället får det bli en imorgon-out-fit kanske? så får det bli!

hade inte mycket mer att komma med en dag som denna, fick fint sms idag, sånt värmer i höstmörkret GILLAR

CIAO // ELIN KÅÅ

2010-10-25 | 09:13:36

NAVELLUDD


Alltså...jag...vet...inte...vad...jag...ska...säga...

Visst har man ju haft sin samlartid, jag samlade bl.a. på studsbollar, nyckelringar, flasketiketter och den där lilla grejen som man kan ta ut ur korkarna (idag undrar jag varför?) sen tror jag också att jag var en av de fåtal tjejer som samlade Pokémon kort och seriöst spelade med dem (idag skäms jag lite...) och tala inte om min kulsamling och Linas och min kinderäggssamling, hoho hörni jag är nog lite av en samlare, men navelludd?! jag har aldrig tänkt tanken och jag är inte ens imponerad av denna sorts samling, hur tänker man? sitter man och pillar sig i naveln och bara "HEEY VÄNTAS NU DET SKULLE JU VARA INTRESSANT OCH VETA HUR MYCKET NAVELLUDD EN MÄNNISKA PRODUCERAR I SITT LIV! AHAA *glödlampan tänds ovanför huvudet* JAG BÖRJAR SAMLA!"

nej fy alltså, jag tycker inte mycket är äckligt men det här...UÄHK

annat:
-sitter och lär mig ett hotellsystem för tillfället, sjukt tråkigt
-har apaont i huvudet nuförtiden, vaknar med det - somnar med det
-svalde en Burana igår utan vatten (jag tycker om att utmana mig själv med småsaker...)
-har en massa massa saker som måste göras idag, ingen vila ingen ro som man brukar säga
-drömde att jag tappade min ena framtand inatt, drömtydarN säger att det har något med pengar att göra, hoppas det är positivt!
-sade adjö till my brother from another mother (Adam) i fredags, han och Alle for iväg till London dom, det tyckte jag var en jätterolig sak som jag också vill göra en vacker dag!
-lipade lite till Ensam mamma söker igår SURPRISE!
-har chillat med coola homosapiens i helgen, både Ålands-strandsatta och Vi-är-hem-på-besök-are, softsoft

nu måste jag fortsätta låtsas lyssna på detta systemsnack...

CIAO // ELIN KÅÅ
2010-10-22 | 12:57:34

HOLD ME LIKE A PILLOW, MAKE ME FEEL RIGHT


LOVE LOVE LOVE IT
vill också gunga i himlen och få en massa pirr i magen

jag kan inte sätta fingret på vad det är, den här dagen har varit skitbra såhär långt men ändå är det inte FUCK YEAH LIFE IS GOOD-feelis, är det kallheten? snön? tröttheten? eller någonting helt annat? who knows?

I think I know

tänkte ha en bra kväll ikväll iallafall, det ska ni också ha!
CIAO // ELIN KÅÅ
2010-10-20 | 16:05:31

KLOCKRENT


jag kan inte rå för det...men jag älskar det!

CIAO // ELIN KÅÅ

2010-10-19 | 17:20:02

GRRRR

Det går jättedåligt för mitt tränande, igår va jag ut på länk --> kom ingenstans pga den här j*vla blåsten --> börjar vända hem --> kommer på att jag är utan nyckel = Elin är ulåst --> går till Esso och snackar lite skit med Klara --> springer motvilligt hemåt --> mamma kommer farandes i bilen "vill du ha skjuts" --> så åkte vi hem

Idag skulle jag på BodyCombat, hade packat allt klart och kände mig allmänt jättehurtig och pepp --> kvart i 5 märker jag JAG HAR INGEN BILNYCKEL HEMMA --> ringer mamma och är onödigt sur --> märker att jag är jättehungrig --> orkar inte laga nåt --> laddar upp 183 bilder på facebook istället --> sitter här nu och  är hungrig så jag håller på svimmar --> mitt blodsocker är lågt --> Elin blir en bitch häxa call it what ever you want I NEED FOOD NOOOOOW


märker ni någon gång att mitt humör sjunker i botten, MATA MIG

CIAO // ELIN KÅÅ

2010-10-19 | 13:52:56

WE ARE WHO WE ARE

Fick en megastor jag-saknar-våg över mig igår, ibland är det skönt att sakna men ibland är det otroligt frustrerande ORKA FARA SÅ LÅNGT SÅ LÄNGE men jag vet att jag kommer få se dom fina varelserna igen som simmar i den här sakna-vågen, det är ju skönt iallafall, skönt också att det finns grymt grymt sköna härliga människor kvar på ön också! annars skulle det nog fasiken vara bra tråkigt

Pratade 57 minuter med the one and only Caroline igår kväll, hon befinner sig så långt bort som i Borgå! det var ett par välbehövliga 57 minuter, fy sjuttsingen vad härligt att höra hennes ljuva stämma <3 mina skrattmuskler fick arbeta hårt under samtalet, höll på dö av skratt i samband med Laurinas och min bilcruise ut till Långnäs igår också FAIL att båten inte gick in där men vi hade kul ändå, SKRATTTRÄNING kanske kunde bli ett nytt pass på Träningsverket? på tal om det tänker jag BodyCombata idag and kick some ass!


IIIIH <3


Den här dagen går lite i mycket-prat-liten-verkstad-spåret, måste ta mig i kragen och göra allt jag tänkt nu!
och så gjorde hon inte det ;P;P;P;P;P

okej, nu!

ps. franskaprovet bestod av 7 meningar man skulle översätta, ejvsåm kan man kalla det ds.

CIAO // ELIN KÅÅ
2010-10-18 | 17:38:35

JE M´APPELLE ELIN

imorgon är det dags att skriva mitt första franskaprov någonsin, jag hatar alla ´ ' ` ^ (axanger tror jag dom kallas) dom är överallt! ibland ska dom va till höger och ibland ska dom va till vänster och ibland ska det va ett uppochner vänt v ovanför bokstaven, aaa den som kom på alla dessa otroligt onödiga små prickar/streck ska få spö!

satt just och åt gula körsbärstomater, mmmm livet är så fint när man får äta tomat...när jag plötsligt upptäcker!! MÖGEL?! riktigt lurvigt äcklig mögel på en av tomaterna, AAA nu tror jag att jag håller på ruttnar innifrån och ut, och jag vill inte lämna den här jorden med att läsa franska det sista jag gör, därför tänker jag nu se på Greys Anatomy och tänka att Alex Karev och McDreamy kommer rädda mig ifall mögeldöden slår tillhar på tal om något helt annat än konstig, lustig känsla i magen, vet inte om det är dåligt eller bra, hoppas det är bra, gillar inte dåliga magkänslor! bra är bra

CIAO // ELIN KÅÅ

2010-10-17 | 18:04:58

DET BLEV KARATEFYLLA

Det började med ett glas vin plus några till på Eckerö Linjen med mamma, lugnt och försiktigt sådär, sedan blev det inte alls lugnt och försiktigt, en slank ner dit och en slank ner hit, och Elin slank ner i diket!
nä så farligt var det inte, men herregud minnesluckor okeeej men när det är svart? vad hände? okej det hände ingenting pinsamt eller drastiskt, det skulle jag nog skriva upp i mitt utkast på telefonen så att jag kan läsa det och komma ihåg dagen efter :)
jag vet att jag dansade bugg när alla andra dansade tryckare till sista låten, det kan ju verka pinsamt men jag gillar det såklart, hade sjuktsjukt kul iallafall och tack alla ni som hjälpte till med det och förlåt ni städare som måste plocka upp splittret från mitt glas på toaletten (hur svårt kan det vara att skaffa raka toapappers-hållare?)

Igår, Lördag var det bakiscruise med Klara och gänget som gällde, mådde väl sisådär men efter en finfin pizza mådde jag toppen igen och då var det dags att vara duktigt barnbarn och gratta morfar på födelsedagen! kvällens diskussion var VARFÖR HAR ELIN ONT I HJÄRTAT? vissa trodde på att det var mitt bröst som växte, men sen tyckte vi det var lite jobbigt ifall bara ena växte, någon annan trodde det var pga kärleken, må så vara, hur som helst, det händer konstiga saker med mig...får feting ont i hjärtat emellanåt, har ett blåmärke med ett stort rött märke i mitten, går inte att ha min arm rak pga min armbåge som på något lustigt vis slutat fungera (om den nånsin haft en funktion)

nåväl hur som helst, skönt helg, skönt höstlov! nu är det dags att ta tag i ännu en skolvecka! men först IFK match på TVn och glasstårta! Lina har gått med på att massera mig, she´s probably the best sister in the world...


Partyprinsessorna Lauris och Emma!!


Valde helt fel strumpor igår...


Min nyinköpta magnet...


CIAO // ELIN KÅÅ

2010-10-15 | 21:44:27

GO BUY YOURSELF SOME GOLD

Har haft det apagrymt i Sverige med morSaaan! igår shoppade vi loss, åt på Kompanjangh (stavning?) SÅ JÄVLA GOTT, vi drack vin, sen gick vi på bio, somnade efter en kvart, väckte mamma när hon snarkade...sen började vi båda skratta jättemycket, då tyckte nog dom andra att vi va jobbiga men WHO CARES? sugig film var det ju iallafall, Lyckan, kärleken och meningen med livet, ingenting jag rekommenderar, om ni inte vill ha ett sömnpiller förstås! har iallafall varit jättejätteskönt och vi lyckades få en mini-svit eftersom alla andra rum va upptagna, schysst sa vi och så jäkla grymt va rummet! GRYMTGRYMT helt enkelt, mitt sparande av pengar gick väl sisådär men va tusan, man måste unna sig här i livet! annars skulle det nog bli kålrotslåda och vatten till middag vaje dag... unna er själva!

Nu sitter jag och ser på idol med Laurina och mamma Inger och tääjar! vi vill flytta till Gotland för vi tror Olle kommer därifrån, skitfin kille det där, men som Laurina just sa "det suger ju att jag är en bland 10 miljoner som sitter och dreglar just nu..." och det är ju lite så, men fan tur är ju det att det finns många puddingar här i världen! puddingar is the shit helt enkelt!


igår bröt jag nageln i en HM provhytt --> tumme nr 1 i plåster...för tio minuter sen lyckades jag sticka mig själv djupt i fingert med ett örhänge --> tumme nr 2 i plåster F A I L

ikväll tänker jag förresten bege mig till Arken, det hände senast HMMM för kanske 2 månader sen? BRA JOBBAT ELIN, ser framemot stinkande dansgolv OH YES

CIAO // ELIN KÅÅ
2010-10-13 | 21:26:00

HÖSTLOV

Något som är bra med att gå i skola, förutom att man lär sig en hel del, är loven. Bestämda dagar då man vet att man är ledig och för göra precis vad man vill, superbt kan man kalla det faktiskt
ska bli så skönt o bara komma bort för två dagar, så att man sen kan se charmen med Åland när man kommer hem igen, sådana små resor är bra att göra sisådär ibland TUMMEN UPP

Ikväll var jag på mörkerteori och den gjorde mig inte besviken, den var precis lika ointressant som jag tänkte mig haha, skönt att ha den över! har också gjort lite kreativa saker som att teckna, har på något härligt vis sjukt mycket kreativitet som vill ut just nu! gillar det skarpt

känner faktiskt att jag hade 0 tankar att dela med mig av idag, så på bloggfronten verkar kreativiten tagit semester, vilket jag också gör nu i två dagar, så ajöss till sjöss och ha det fint alla fina där ute!

CIAO // ELIN KÅÅ

ps. använder min gamla telefon, mittenknappen är trasig, man behöver långa naglar för att trycka, idag klippte jag mina naglar FML men sen fick jag ett mess, min "nya" telefon hade kommit tillbaka på lagning, den hade inte gått att laga, så jag fick en helt ny telefon! HURRA ds.

2010-10-11 | 21:45:13

SNART ÄR DET JUL

Jaha då hade man bokat en natt i Stockholm då, mamma och jag beger oss på en mor & dotter tripp helt enkelt! Senast det hände kommer jag inte ens ihåg, om det ens hänt nån gång? Iallafall så tror jag bestämt att det kommer bli riktigt nice bara att se lite annat folk, äta gott, dricka gott, sova gott (hotellsängar <3) och bara strosa runt med morsin och försöka att inte spendera pengar HMMM det där sista får jag ta och vara riktigt duktig med faktiskt eftersom jag la upp mig själv på väntelistan till en Nikon D3100 på Gefoto häromdagen (?!) gillar att jag låtsas vara Joakim von Anka när jag egentligen är typ Oliver Twist, iallafall kommer jag vara det efter mitt kameraköp P A N K, men jag är sååå sugen mmmmm

Ojojoj måste den titta på mig med sina puppy eyes (puppy lins?) man ser ju att den vill ligga mjukt i mina händer, att jag smeker den ömt med mina fingrar, putsar den med någon fin handduk och....EERH ALLTSÅ HOSTHOSTHARKEL jag menar STOP LOOKING AT ME, DAMN YOU NIKON
VILL HA DEN HELT ENKELT, EN FÖRSTA SYSTEMKAMERA!

Starka drycker provet gick förresten helt OK tror jag, var en massa etiketter man skulle kunna, gick nog bra men hade jag kommit ihåg att plugga på dom hade det nog gått ännu bättre om man säger så haha

nåväl skönt att ha det avklarat, vi i klassen har kommit överens om att vi börjar 9 imorgon fast vi nog egentligen inte gör det, men wtf vi har börjat 8 enda sen vi började! lite extra sömn måste vi ju få DAAAH

CIAO // ELIN KÅÅ
2010-10-10 | 14:25:56

DEN TIONDE I TIONDE TVÅTUSENTIO

Det blev en annorlunda och rolig kväll igår, god mat, gott sällskap och 50 åringar med pissluckan öppen som försöker ragga på en och sen predikar om hur svårt det är att hitta en kvinna när man är 50, sen blev det en sjuhelsikes väntan på taxi i kylan också, men sånt får man ta, var nästan nyårsaftonliknande - taxikö, w00t på den? iallafall så var det en hyvens kväll och idag mår jag oförskämt bra, det skrämmer mig lite, förbreder mig på knock out sådär vid 5 tiden kanske...


Popcornpoppning visade sig inte vara min systers starkasta gren...

Idag är det söndag, vår nyköpta BMW startar inte och alarmet kommer på när man öppnar den...jag är jättetrött...har starka drycker-prov imorgon (jag som trodde vi hade det igår HEHE) och vi ska äta söndagsstek idag, jag gillar mycket men söndagsstek hör inte dit...det är alltså en RIKTIG SÖNDAG IDAG, men jag är okej med det, jätteokej faktiskt, har spenderat den tillsammans med Adam the BRO, vi har gottat oss med hesburger och cookie dough medan vi såg på Gran Torino (Clint Eastwood kan va den hårdaste snubben on the planet) tänk att jag avskydde söndagar förut men det är ju veckans vilodag! och vem älskar inte att vila så som jag? och på torsdag blir det höstlov, skulle vilja göra nåt crazy då men vi får se om nåt crazy dyker upp, en tripp till London skulle inte sitta fel


Klottmajan Adam

här sitter jag och snackar om vilodag hit och dit, jag har ju ett prov att öva till! INGEN VILA INGEN RO WISH ME LUCK

CIAO // ELIN KÅÅ

2010-10-09 | 17:12:50

SJUKT HIT OCH SJUKT DIT

Igår var en skönt höstig dag, var fredagsfeelis i skolan så det gick apafort! Sen blev det fika med coolingarna Kira och Laurina, vi satt ute och låtsades att det var varmt, vilket det inte var men sjukt mysigt! Och jag älskar ställen som vet att mycket vanlijsås är det enda rätta <3

Han som äger Röde Orm fyller jämnt idag, han är vår granne...sjukt mycket bilar på Tvärgränd idag! vissa valde att parkera på vår gård också JAG GILLAR DET (cykeln tillhör alltså inte oss men det gör häcken...)Ikväll blir det middag hos sis! kommer bli sjukt kul, jag är sjukt partypepp vilket jag inte varit på länge BELIEVE IT OR NOT och jag tror det kommer bli en hyvens kväll, ska vara där om 20 minuter dock, tidsoptimisten nr ett Elin Kåå har inte duschat än...hur tänkte jag nu riktigt? nåväl fint folk kommer sent

CIAO // Elin Kåå
2010-10-06 | 13:37:38

LITE SMÅTT AV VAD NI MISSAT NÄR NI VARIT OCH PISSAT


GICK TILL FRISSAN OCH SKULLE FÄRGA UTVÄXTEN OCH VIPS KOMMER JAG HEM MED BRUNT HÅR, IMPULS I LOVE


LÅG EN LÅDA SKOR IPROPPAT FRÅN NELLY I BREVLÅDAN, SKOR I LOVE


DRUCKIT GOTT, THE ONE AND ONLY MILKSHAKE HITTAR NI PÅ MATTSONS I GODBY, MILKSHAKE I LOVE


BLEV SENTIMENTAL DÅ TUSSE VILLE LIGGA I MIN FAMN IGEN, HAR INTE HÄNT PÅ ÅR, HAN KÄNDE KANSKE PÅ SIG ATT JAG HADE EN DÅLIG DAG? TUSSE I LOVE FAST HAN ÄR CRAZY


ÄTIT GLASS, FINNS DET BÄTTRE SNASK ÄN DET HÄR? TROR INTE DET, COOKIE DOUGH I LOVE

JAG TYCKER OM MÅNGA SAKER, TÄNK OM MAN INTE TYCKTE OM NÅGONTING? SKULLE VARA JÄTTEKONSTIGT, DET ÄR NOG TUR ATT MAN TYCKER OM SAKER SÅ ATT MAN VET VAD MAN GILLAR LIKSOM.

NOG ÄR JAG BRA SMART IBLAND

CIAO // ELIN KÅÅ
2010-10-04 | 19:24:50

MÅNDAGSLÅTDet är helt sick vad den här måndagen skriker DET ÄR MÅNDAG ELIN NU SKA DU VA TRÖTT OCH GRINIG och jag orkar liksom inte ignorera och slå ifrån mig tröttheten och grinigheten, idag är en sån dag då jag trots allt kaffedrickande, inte orkar vara pigg och överlycklig, sådana dagar finns faktiskt! så här får ni en måndagslåt av mig som är så jävla bra! och nu tackar jag för mig, far och köper B&J glass och frossar! Imorgon tänkte jag lägga upp bilder om händelser från förra veckan så längta tills det vettja!

pappa står just nu och berättar meningen med livet, det är jättekul
"vill man va lycklig en dag, då skall man supa en dag, vill man va lycklig en vecka, ska man supa en vecka, men ska man va lycklig hela livet skall man bli trädgårdsmästare" W00t på den? haha jag älskar min pappa, min syster och min mamma WE ARE A FAMILY

CIAO // Elin Kåå