2013-03-22 | 21:06:17

JAG GÅR PÅ EGNA VÄGAR

Hejhej här sitter jag i huset jag växte upp i, fy sjuttons tunnor va jag älskar det! O mina gröna väggar som jag själv fick välja till mitt rum, dom saknar jag också. Har en liten svacka i att gilla Jimpas o min lägenhet just nu (orsaken till min vistelse här på tväris som pågått i ungefär en vecka idag jo att, sa jag att jag gillar det här huset?)
 
Hursomhelst sitter jag här, med ett glas rött i handen, Lasse Stefanz i lurarna och letar skolor och blir så satans pepp! tror jag ska bli journalist, eller stylist, eller grafisk designer, eller bagare? söker allt möjligt så ser vi vart vägen bär mig (till Rom brukar det heta men så roligt ska vi nog inte ha det)
 
En annan inte lika rolig sak är ju min magkatarr (har självdiagnositerat mig via Google - som iochförsig påstod att jag hade cancer, har ni tänkt på det förresten? att va man ÄN söker på så leder till cancer om Google får säga sitt) Hursomhelst så är jag prompt säker på diagnosen: magkatarr, ha vart så onormalt stressad den senaste tiden, magen ha vart ur funktion o sinnet också för den delen (får ingen sömn-brukar inte ha problem med det annars om man säger så va) och nu när börjar tänka efter så kanske det är det jag haft typ...hela förra året? den eviga rastlösheten, FAAIL isåfall! Men det året ha ju varri o farri så nog om det! Får väl börja med yoga eller lära mig andas i fyrkanter eller nåt
  
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: